На коя траурна агенция да се доверим - I част

Избор на ковчег от каталог

Знаем, че всичко около Вас е в черен цвят. Знаем също, че болката е непоносима и за най-силните. Липсата е огромна, а физическата раздяла с отишлия си е дори най-малкият проблем. Разбираме това, че ситуацията, в която Ви е поставил животът е онази една от всички възможни, в която най-малко искате да сте.

В моменти като този искаме да сме до Вас. Желаем го, защото имате нужда от помощ. Искаме го, защото професионализмът ни го подсказва. А да си професионалист във времена, в които всички останали не могат, за нас е призвание.

Когато ни бива отнет приятел или роднина, ние обикновено не сме в състояние да вземем трезво решение за по-нататъшната посока на последния му земен път. В такива ситуации, от любов към покойника, ние съветваме да се доверите на траурна агенция, който излъчва убедителност, съчувствие и загриженост.

Постоянно твърдим, че за нас това да съдействаме напълно при написването на последното изречение, поставянето на сетния препинателен знак в историята на някого, не е бизнес. За OmegaFuneral.com е призвание да помага на погълнатите от скръб близки. На главните герои в една история, която е почти към своя край.

Гордост е да застанем на финала редом с Вас и да изпратим онзи, за когото изплаквате едни от най-искрените си сълзи в живота. Съжаляваме за загубата Ви!

Доверието е важно за нас

Защо да ни се доверите? Защото го правим успешно. Предлагаме на Вашето внимание разнообразието от възможности и услуги, от които можете да избирате. Естествено, бихте могли да се възползвате и от нашето пълно обслужване. Така, ще бъдете абсолютно сигурни за всеки детайл. Останалото оставете на нас.

На какво ще обърнем внимание?

Най-вече на дребните неща, защото опитът ни е доказал, че те правят разликата. Дали хората, които ще изпратят покойния в последния му път, да носят траурни лентички, или не. Менюто от ястия, които ще бъдат част от ритуала Подаване в деня на церемонията.

По-сериозните и масивни подробности Вие бихте могли да обсъдите с наш служител на място. Например, важно би могло да се окаже и сходството между цветовете на драперията в ковчега с този на дрехите на покойния.

Некрологът дали да бъде цветен, или черно-бял. Материалът на ковчега също е едно ключово нещо при избора на цялата съвкупност от неща, важни за церемонията, по изпращане.

Документация и административно оформление

Много опечалени не отдават реална важност на процеса по издаване на смъртен акт, както и оформянето на документация в гробищния парк. Ние можем да поемем тежестта на бюрокрацията вместо Вас.

Първо, ще Ви информираме стъпка по стъпка какво ще направим Второ – след това ще извършим онова, за което сме говорили.

Защото ние от OmegaFuneral.com се стараем да уплътняваме думите си с дела.

Линк към втора част тук >>>





{START_COUNTER}