НАЧАЛНА

  • Рейки– духовен път и естествен начин на живот, спомагащ за постигане на вътрешен мир и цялостно изцеление
  • Медитация – истински път за дълбочинно себепознание и трансформация, посредством Ошо-медитации и  други  медитативни техники за успокояване на ума и постигане на хармония
  • Ребъртинг терапия и холотропно дишане – катарзисни дихателни техники водещи до освобождаване на емоционално-психологични травми и до трансцендентни изживявания на съзнаниe

ПРЕДСТОЯЩО:

За първи път в своята 14 годишна практика обявявам 4-дневен  семинар-ритрийт  за обучение на Рейки-мастери

Семинара ще се състои на 13,14,15 и 16 март в околностите на Варна, близо до морето. Обучението е свързано със силни медитативни практики и дълбоко навлизане във вътрешното ни пространство.

Мастерската степен е разделена на 3 модула.

В първия, който ще се проведе между 13-16 март ще бъдат обучени мастери, които могат да преподават Рейки 1 по традиционната ситема на Усуи Шики Рьохо. В традиционното Усуи Шики Рьохо Рейки медитацията е неделима част от обучението, а Рейки не е само система за лечение, а духовен път за развитие, който е в състояние да промени изцяло живота ни, като ни помогне да преоткрием себе си и собствените си възможности.

Освен включените във всяко ниво медитативни и дихателни практики, се изучават и 4-те инициации, които се ползват за посвещение в първото ниво.

Вторият модул ще се проведе през октомври, времетраенето ще бъде също 4 дена; датата ще се уточни с участниците в първия модул и ще даде възможност на обучаващите се да посвещават и обучават ученици и в Рейки 2.

Третият модул може да се проведе най-рано след година, като задължително условие е практиката в предните две нива.

Групата ще бъде в много ограничен състав. Необходимо е желаещите рейкисти да имат поне 1 година практика във второ ниво на Рейки.

Въпреки че обучението в Рейки се заплаща, бих искала да кажа, че не приемам отношение към Рейки основно, като към бизнес начинание. Бих желала да ми се обадят хора, които приемат Рейки  като алтернатива за личностно и духовно израстване и възможност за дълбинно себепознание, а не само като система за лечение и самолечение и възможност за печелене на пари.

НАМАСТЕ!

За допълнителна информация и записване: тел.0898 655100, e-mail: thiara@mail.bg

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-